štvrtok 15. augusta 2013

Dancing with the stars (13+)

00:00 Thursday, August 15 - It´s my birthday :33 sweet 17, Kate :))
P.S.: new chapter Dangerous Love here :))



"Louis?? Počkaj!! Padnem!! Drž ma!! Tomlinson!!!" Skríkla a snažila sa ho držať čo najpevnejšie, ale on ju už púšťal a Kate padla na zem.

"Si v poriadku??" Padol na kolená hneď vedľa nej a zobral jej tvár do rúk.

"Nie, nie som v poriadku!! Čo nechápeš na: počkaj?!!" Nahnevane sa postavila zo zeme, prebehla k dídžejskému pultu a stíšila hudbu, ktorá jej už začínala liezť na nervy.

"Hovoril som ti, že dnes mi nie je dobre." Skríkol tiež, aj keď mu v hlave dunelo.

"A ja som ti stokrát vravela, aby si nechlastal, keď potom nevládzeš na tréningoch!! Toto už nie je sranda Louis." Zúfalo sa chytila za hlavu a snažila sa to všetko predýchať.

"Veď o nič nejde." Povedal pokojne, pristúpil ku Kate a chystal sa ju objať, ale ona ho odstrčila.

"O nič nejde?!!! Možno tebe, čo sa stále flákaš a skáčeš po pódiách. Ale mne áno. Tvrdo som celý život na sebe makala, aby som bola lepšia a lepšia. Ty si si svoj sen splnil, ale ja ešte nie!! A nevzdám sa ho tesne pred finále." Pozrela mu do očí a snažila si v nich nájsť pochopenie, ale ako vždy ho tam nenašla.

"Toto je tvoj sen?? Vyhrať nejakú stupidnú súťaž??" Neveriacky zaklikal očami.

"Ty si mal taký istý sen, nie??" spýtavo nadvihla obočie, aj keď odpoveď poznala, "Chcem byť úspešná, tancovať pre slávnych ľudí, zachrániť mamku. Nie trčať v škole a učiť malé deti, ktoré o to aj tak nestoja." dodala a slzy sa jej opäť tisli do oči pri pomyslení na chorú mamku.

"Pozri, my to zvládneme. Spolu to dotiahneme až do konca." Presvedčivo sa usmial.

"Takýmto tempom určite nie. Louis, je streda a my ešte nemáme nič. Absolútne nič!!" Vyčerpane opäť klesla na zem a schovala si tvár do dlaní.

"Nezhadzuj vinu len na mňa!! Včera sme kľudne mohli trénovať, ale ty sama si mi volala, aby som nechodil, že si potrebuješ niečo vybaviť!!" Taktiež ako Kate, aj Louis už strácal nervy, hnev v ňom kypel, ale snažil sa ovládať.

"Tak prepáč, že sa mamke zhoršil stav, odpadla a musela ísť do nemocnice." Zašepkala a rozplakala sa. Už ďalej nevládala skrývať emócie a tváriť sa, že sa nič nedeje. Už ďalej nevládala hovoriť tú naučenú frázu "všetko je v poriadku" a všetkým rozdávať falošné úsmevy.

"Prečo si mi to nepovedala??" Kľakol si vedľa Kate a váhavo okolo nej obmotal svoje silné paže. No keď si všimol, že sa neodťahuje, pritiahol si ju k sebe a silno ju objal.

"Nechcela som ťa zaťažovať." Pošepla do jeho hrude.

"Vieš, že ty ma nikdy s ničím nezaťažuješ. To už som ti raz povedal." Pošepol jej pri ušku a pobozkal ju na vrch hlavy.

"Prepáč za to, že som na teba tak vybehla. J-Ja už proste nevládzem. Je toho veľa a ani deň oddychu. Keď nie som tu a nerozčuľujem sa s tebou, tak doma s mamkou, ktorá neustále odmietala ísť do nemocnice." Stále šepkala do jeho hrude, v rukách zvierala jeho tričko, ktoré bolo aj tak premočené od sĺz.

"To je v poriadku. Tiež by som to nemal brať na ľahkú váhu. Budeme dnes trénovať neboj, ale teraz .. nechceš sa na chvíľu odreagovať??" V hlave mu skrsol nápad. Vedel, že asi nie je najvhodnejšia chvíľa, no túžil to spraviť už od začiatku čo ho priradili ku Kate.

"Čo??" Nechápavo zdvihla uslzenú tvár k tej jeho

Louis sa na ňu usmial a zastrčil jej za ucho prameň vlasov, ktorý Kate vypadol z drdola. Pozrel jej do nádherných veľkých hnedých očí a pohladil ju po líčku. Najprv zaváhal, nebol si istý, či ho neodmietne, no potom sa rozhodol, že to riskne. Hlavu naklonil na stranu a jemne priložil svoje pery na tie jej.

"Louis nie ..." Zašepkala mu do pier a odtiahla sa. Sama nechápala čo to robí, predsa potom túžila už niekoľko mesiacov ale teraz, keď na to prišlo, nezdalo sa jej to ako najlepší nápad.

"Prepáč, ja .. myslel som si, že .. prepáč." ospravedlnil sa, " Idem do sprchy, trochu sa prebrať. Potom môžme pokračovať v tréningu." dodal a zmizol v šatni.

Kate sa za ním obzrela, no zbadala len zavreté dvere. Prsty si priložila k perám a zavrela oči. V hlave si znova a znova opakovala ten moment, keď ju Louis pobozkal. Keď však otvorila oči, vrátila sa do reality a pochopila čo spravila. Odmietla ho. Odmietla muža, na ktorom jej záleží viac akoby chcela.

Slzy sa jej znovu pustili dole tvárou ako dva vodopády a ona sa ich vôbec nesnažila zastaviť. Postavila sa a prešla ku šatni. Chcela sa mu ospravedlniť a povedať čo cíti. Otvorila dvere a nič. Louis tam nebol. Začula tiecť vodu. Sklonila hlavu a rozmýšľala čo má spraviť. Nemôže čakať pokiaľ sa do sprchuje. Dovtedy jej sebavedomia odíde na dovolenku.

Prechádzala sa hore - dole, hrýzla si spodnú peru a rozhodovala sa. Má to spraviť alebo nie?? Neodmietne ju teraz on?? No nakoniec zastala pred dverami kúpeľne a chytila kľúčku. Opatrne ju stlačila a dvere sa otvorili. Louis stál pod tečúcou vodou chrbtom k nej.

Keď ho uvidela, zamrzla na mieste a pozorovala ho. Od hlavy cez svaly na chrbte až po sexy zadok a svaly na nohách. Peru si neustále hrýzla až pocítila na jazyku horkú chuť krvi. Nevšímala si to a začala sa potichu vyzliekať. Buď teraz alebo nikdy.

Cez hlavu si pretiahla tričko a nechala ho spadnúť na zem spolu s podprsenkou. Stiahla si dole legíny aj nohavičky, ktoré taktiež pustila na zem. Rozpustila si vlasy, nadýchla sa a pomaly vykročila k Louisovi, ktorý si ju stále nevšimol.

Pristúpila k nemu, ruky položila na jeho lopatky a bozkami mu začala obsypávať šiju. Keď Louis ucítil jemné dotyky pier na jeho krku, otvoril oči. Neveril, že sa to deje, že  za ním naozaj prišla. Otočil sa k nej a zahľadel sa do tých kukadiel, z ktorých sa odrážal smútok, strach a obavy.

Hľadeli si do očí, horúca voda stekala po ich nahých telách, nikto z nich nespravil prvý krok. Až nakoniec Louis, ktorého premohla túžba po tom nádhernom stvorení, spravil krok dopredu a bez váhania prilepil svoje pery na tie jej. Chytil je tvár do rúk a ešte viac si ju k sebe pritiahol.

Zaplietla svoje prsty do jeho vlasov a hrala sa s malými pramienkami. Dochádzal im kyslík, ale nevedeli, nedokázali sa od seba odtrhnúť. Kate už to viac nemohla vydržať a pootvorila ústa, aby nabrala aspoň trochu kyslíka. To však využil Louis a svojím jazykom sa prebojoval až dovnútra.

Jemne sa oťukávali, zubami sa o seba treli, kusali si do pier. Pustil jej tvár a rukami pomaly prechádzal dole po chrbte, hladil ju po krížoch až zašiel na jej zadok, ktorý stlačil. Jemne sa pohrával s jej polkami, masíroval ich, vychutnával si jej tiché vzdychy, za ktoré mohol.

Ani jeden z nich už nestačil s dychom a preto sa Louis presunul perami na jej krk. Bozkával ho, hrýzol, jazykom prechádzal po červených fliačikoch. Presunul sa ešte nižšie až na jej dekolt a opakoval ten istý proces. Rukami opustil jej zadoček a začal masírovať jej prsia, prstami sa hral s, už aj tak, stvrdnutými bradavkami. O chvíľu prsty nahradil jazykom a ruky nechal na jej bokoch.

Kľakol si a svojim mrštným jazýčkom zašiel nižšie na bruško, obkrúžil jej pupok a išiel nižšie. Chvíľu sa zdržal na jej podbrušku, ale bol až príliš nedočkavý a tak šiel ešte nižšie. Opäť mu vplietla ruky do vlasov a vzdychla jeho meno.

Zakrútil jazykom okolo jej klitoristu, vsal ho a započúval sa do hlasných vzdychov a modlitieb, ktoré ku nemu Kate vysielala. Celá sa triasla, kolená sa jej začali podlamovať, sladký orgazmus bol za dverami. Louis to vycítil a prestal. Nechcel ju takto spraviť. Chcel, potreboval cítiť ako sa okolo neho stiahne, keď na ňu opäť príde ten slastný pôžitok.

Vstal, začal ju bozkávať, dával jej ochutnať samú seba. Ruky jej opäť položil na zadok, no tentokrát ju nadvihol a Kate si obmotala nohy okolo jeho bokov. Opatrne, aby sa  nepošmykol, ju položil na zem a priľahol. Rukami sa zaprel vedľa jej tela a bozkami jej zasypával celé telo. Už to nemohla vydržať. Potrebovala ho. Jeho a nikoho iného.

"Louis, prosím ..." Prosiac zašepkala a rukami si pritiahla jeho tvár k sebe.

Usmial sa na ňu a odhrnul jej mokré vlasy z tváre. Rukou si chytil svoj najcennejší poklad, ktorý bol už dostatočne pripravený a priložil ho k jej vstupu. Položil sa na lakte a opatrne do nej vošiel. Kate v úžase zaklonila hlavu a vzdychla. Začal sa pohybovať, bozkával jej krk a prsia, privádzal ich oboch k šialenstvu.


...

"A je to tu. Finále. Vytúžené finále. Tu chcel stáť každý zo súťažiacich. Ale prebojovali sa sem len dva páry. A svetoznámy spevák Louis Tomlinson a jeho nadaná tanečná partnerka Kate Pickler sú jedným z nich. Dámy a páni, Louis Tomlinson, Kate Pickler a ich posledný tanec dnešného večera - freestyle!!" Skríkol moderátor do mikrofónu a zo všetkých strán sa ozval potlesk.

Kate a Louis stáli uprostred tanečného parketu, chrbtami opretí o seba. Boli nervózny, báli sa. Vedia, že po tomto je koniec a ich cesty sa rozídu. No toto je ich posledný tanec a oni sa chystali si ho užiť najviac ako len mohli. 

Prvé tóny skladby sa ozvali a oni začali tancovať svoj tanec. Tanec lásky vo vlastných slovách. Od prvého kroku si ho užívali naplno, vložili doňho všetko, všetky city. Všetky nacvičené kroky a zdvíhačky boli dokonalé, ba až perfektné bez jediného zaváhanie. Trvalo to len niekoľko minút, ale pre nich to bola večnosť. Večnosť, v ktorej boli len oni dvaja.

Ozvali sa posledné slová zo známej piesne, Louis poslednýkrát zdvihol Kate do vzduchu, tak ako to mali oni dvaja nacvičené a pomaly ju posadil na svoje koleno. Potlesk, nadšenie, výskot. To všetko ľudia prejavovali tejto dvojici po ich úžasnom výkone. Pozrel do jej očí, v ktorých sa odrážali slzy šťastia a spravil to, čím to všetko začalo. Jemne priložil jeho pery na tie jej.

4 komentáre: