utorok 2. februára 2016

Bodyguard - sneak peek



Keďže mal  Harry tie narodeniny, rozhodla som sa napísať nejakú tú jednodielovečku. Pôvodne mala pribudnúť už včera, ale poznáte ma, nápad bol, ale dať to všetko dokopy a spísať, to už bolo ťažšie. Dnes som sa do toho pustila avšak už to nestíham dopísať, keďže ráno skoro vstávam pretože idem na ďalšie vyšetrenie. Tak som sa rozhodla, že vám sem hodím aspoň malý sneak peek, aby ste sa mali na čo tešiť.

Moc a peniaze nie sú všetko. Ale sú to dva veľmi mocné nástroje, s ktorými, keď viete ako, dokážete ovládnuť svet.

A Harry, to bol presný opak. Život sa s ním nemaznal. Potom, čo mu v štyroch rokoch zomrela mamka na rakovinu a na to sa z jeho otca stal alkoholik, skončil v detskom domove. Ďalšie štyri roky putoval z jednej náhradnej rodiny do druhej a naozaj sa snažil zapadnúť do dokonalej rodiny a byť dokonalým synom, tak aby naňho bola jeho mamka pyšná, ale nebolo to také ľahké. Určite nie pre malého chlapca. Preto ho v osemnástich vykopli zo domova a on musel žiť na vlastnú päsť.

A keď ho jedného dňa prichýlil samotný šéf kráľovskej ochranky, neváhal, a využil príležitosť. Samozrejme, že bol taktiež múdry. Hoci veľakrát v škole predstieral, že nie je, bolo to len preto, aby si našiel kamarátov. Nikto sa predsa nechce baviť s chlapcom z detského domova. Tobôž nie s biflošom. Ale on, na rozdiel od Charlotty, nechcel zachrániť svet. Prečo by aj? Tento skazený svet mu zničil jeho život a jeho plán bol nasledovný - pozerať sa na to, ako sa tento svet ničí sám.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára