pondelok 16. júna 2014

Federal Bureau of Investigation 20







Meškám 3 dni, ale posledný týždeň školy a ja som dodrbala všetko čo sa dalo, takže ma ospravedlňte. Priznávam, chcela som to dopísať, ale už nevládzem. Takže je to niečo podobné ako minulá časť, len zo Sophiineho pohľadu, Kate :))







"Ja som v poriadku a So-" Ostala som zarazene sedieť, keď som zbadala Sophiu nehybne ležať na zemi s kalužou krvi okolo tela.

"A Sophia?? Perrie odpovedz!!" Paul po mne ďalej kričal, ale ja som ho nevnímala. Jediné čo som dokázala vnímať bola postrelená Sophia, ku ktorej som okamžite pribehla.

"Paul, volaj záchranku. Máme tu postrelného človeka." Zašepkala som a ruky rýchlo pritlačila na zranené miesto v snahe zastaviť krvácanie.
(úryvok z časti 17 3/3)

...


SOPHIA


"Všetci k zemi!!" Skríkla som, keď som zbadala malé červené svetielko pobehujúce po miestnosti, ktoré sa nakoniec zastavilo na starostovej hrudi.

Na nič som nečakala, hodila sa po Smithovi a spolu sme dopadli na tvrdú zem. Všade sa ozýval krik, rinčanie skla a zmätok. V hrudi som cítila ostrú bolesť, pálila ma noha a ruka, na ktoré som dopadla a viečka mi padali únavou.

Chcela som to vydržať. Chcela som vedieť či sú všetci v poriadku.Chcela som jednoducho zavrieť oči a trocha si pospať. A to som aj spravila, keď mi viečka padli únavou a ja som sa ocitla v sladkej ríši snov, kde som mala svoj dokonalý svet.

...

"Soph." Zašepkal, jeho trojdňové strnisko ma pošteklilo na krku, keď ma naň pobozkal.

"Hm." Vzdychla som a hlbšie sa zaborila do perín. Chcela som spať.

Po náročnom týždni prišiel konečne pokojný víkend. Bez práce. Bez zločincov. Iba ja a posteľ, v ktorej som plánovala zostať celé dva dni. Ale Liam mal iné plány. To som pochopila hneď, ako som opäť pocítila jeho veľké pery na svojom tele.

Malými božtekmi obdarúval môj krk, v rukách cez jeho tričko masíroval moje prsia, keď zo mňa stiahol prikrývku. Vzdychla som, keď sa perami presunul vyššie a do svojich zubov vzal môj ušný lalôčik. Bol nadržaný. A mne to vôbec neprekážalo. Práve že naopak. Liamove rozmaznávanie je oveľa lepšie ako akýkoľvek pobyt v tých najlepších kúpeloch.

Rukami prechádzal vyššie, roloval tričko, ktoré vysunul až nad prsia. Perami sa presunul na moju tvár, pár bozkov venoval líčku. Jemne okusoval sánku až sa konečne dostal k mojim perám, ktorým venoval krátky, ale intenzívny bozk.

Obmotala som ruky okolo jeho krku, hruďou sa natisla na tú jeho a nohy si prekrížila na jeho chrbte, čím som ho na sebe uväznila. Slastne zavrčanie vyšlo z Liamovych pier, ktoré boli tesne pri mojich, keď som sa obtrela o jeho rozkrok.

Rukami chytil tie moje a stiahol ich zo seba dole. Prišpendlil ich na vankúš a perami sa opäť prisal na môj krk pričom pomalými pohybmi panvou prirážal mojim smerom. Jeho pery opustili môj krk a presunuli sa nižšie. Jemne bozkával moje prsia, jazykom obkrúžil vztýčené bradavky, až ich nakoniec stisol medzi zubami. Najprv jednu, potom druhú.

Prehla som sa v chrbte, bradavku mu ešte viac natlačila do úst a prijímala celú tú rozkoš, ktorú mi poskytoval. Zatiaľ čo sa jednej venoval svojimi šikovnými ústami, druhú zamestnával prstami a nie práve najjemnejšie ju žmolil medzi ukazovákom a palcom.

Ani nevedel čo všetko mi týmto spôsoboval. V mojom vnútri sa chystala veľká explózia a on bol jej príčinou. Každý jeho dotyk, pohľad či vzdych ma privádzal do šialenstva. Nenávidela som, keď sa som nou takto hral, maznal a zbytočne ma naťahoval. Mala som radšej okamžité uspokojenie, ale Liam miloval presný opak.

Miloval sex. Miloval predohry. Miloval odopretie okamžitého uspokojenia. Preto aj opustil moje bradavky, na môj vkus až priveľmi skoro a vrátil sa naspäť k mojím perám. A jeho odopretie uspokojenia začalo odznovu. 

Nežnými bozkami zamestnával moje ústa, zubami narážal do tých mojich, spodnú peru mi okusoval tým viac, čím naše bozky začali priberať na intenzite. Rukami mi neustále stláčal prsia, medzi prstami masíroval bradavky, panvou sa v pravidelných intervaloch otieral o tú moju. 

Keď som myslela, dúfala som, že ho to už prestalo baviť, a že to už viac nedokáže naťahovať, a strhne konečne zo mňa jeho tričko a nohavičky, opustil moje pery, pár bozkov zanechal na prsiach, vybozkával si cestičku medzi prsiami a ďalej pokračoval v sladkom mučení na brušku.

Každému jednému rebru uštedril malý božtek, sem-tam vzal pokožku medzi zuby a sal pokiaľ sa tam nevytvoril červený fliačik. Telo sa mi pod jeho dotykmi samovoľne prehýbalo, z úst mi vychádzali slastné stony a to zďaleka nebol koniec.

Svojim telom som mu vysielala jasné signály, aby ma zbavil tohto sladkého utrpenia, ale to by nebol Liam James Payne, keby nemal iné plány. Perami opustil moje bruško a vrátil sa naspäť k mojím roztúženým perám. A všetko opäť začalo odznovu. 

Vymenili sme si niekoľko intenzívnych bozkov, zopár bozkov mi venoval na krk, chvíľu sa zdržal na prsiach, kde sa pohral aj s bradavkami. Znovu si vybozkával cestičku medzi prsiami, strniskom ma pošteklil na brušku, kde zanechal pár bozkov a konečne sa posunul nižšie, 

Malý božtek mi venoval na pod bruško, zubami chytil lem nohavičiek, a keď som sa naňho prosebne zahľadela, zasmial sa, pustil ich a bozkami pokračoval na mojej pravej nohe. Zavrčala som, už som viac nedokázala vydržať. Jednoducho som ho musela mať. Musela som ho cítiť. Nie len na sebe, ale aj sebe. 


...

"Liam." Zašepkám, keď otvorím oči a ticho hľadím na biely strop. 

Cítim sa zmätene. Netuším, kde som. Čo sa stalo. Bolí ma celé telo, zle sa mi dýcha a do očí sa mi tlačia slzy, pretože som sa prebrala z tak krásneho sna. Pootočím hlavou doprava, aby som zistila, kde som, ale jediné čo zbadám sú prístroje a hadičky smerujúce k môjmu telu. Som v nemocnici. Prečo??

Pootočím hlavou na druhú stranu, kde nájdem spacieho Liama sediaceho na tvrdej stoličke s hlavou položenou na posteli a rukou prekrytou tú moju. Aj cez  bolesť, ktorú mi vysiela môj hrudník sa natiahnem a opatrne vytiahnem moju ruku spod tej jeho. Pousmejem sa, keď ho ani pohladenie po vlasoch nezobudí.

"L-Liam." Znovu zašepkám, prekvapená ako príšerne môj hlas znie a stlačím mu ruku, ktorú mal doteraz na tej mojej. Prekvapene zdvihne hlavu a so slzami v očiach sa ku mne nakloní. 

"Soph." Vzlykne, takéhoto smutného a uplakaného som ho ešte nevidela.

Až priveľmi rýchlo sa vyšvihne na nohy, pričom neustále v rukách zviera tú moju a začne mi tvár obsypávať malými božtekmi. Začne v priehlbinke na krku, pokračuje po žile až ku sánke a z tade ku perám, kde mi venuje malý, ale za to intenzívny bozk. Taký aký dokáže dať len on.

"Č-Čo sa stalo??" Spýtala som sa, keď sa odo mňa odtiahol a čelo si oprel o to moje.

"Postrelili ťa a bola si v kóme. Všetko ti vysvetlím hneď ako zavolám doktora. Nehýb sa prosím, si pripojená na prístroje." Ešte raz ma opatrne pobozkal, jemne stlačil ruku, ktorú doteraz neustále držal vo svoje a vybehol na chodbu.

"Prebrala sa!!!" Skríkol na celú chodbu.



- chyby opravím :)) 5 komentárov!!

12 komentárov:

  1. Kamooo on to byl sen? Ja te sejmu !!
    Ne je to zase naprosto skvěle :33 sakra kamo :3 chci co nejdriv další :-* tesim se :) jako hlavne ti dva musí být spolu :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nevadi ze neskoro ale hlavne ze je :D a je mega uzasna :D a ta cast co ponej bude nasledovat bude super uzasna :D neviem sa dockat Mia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ver mi, že nebude, ale ešte ťa chvíľu nechám snívať :))

      Odstrániť
  3. to je tak krásné, zdálo se jí o něm a když se probudí, je tam. Blýská se na lepší časy mezi nimi?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poviem ti takto, v ďalších častiach ani veľmi nie, ale ja nemám rada smutné konce, takže tak :))

      Odstrániť
  4. Juuj uzas :o) strašne sa mi paci kam to smeruje dalsia cast bude stat ta to :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od ďalšej časti sa ti to veľmi ľúbiť nebude :))

      Odstrániť
  5. To je proste dokonalý pribech len včera som ho začala citát a hneď som na ňom zavisla :) vies uzasne pisat :) Sofia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja ťa veľmi pekne vítam na mojom blogu :)) A ďakujem veľmi pekne :))

      Odstrániť
  6. ah jesuuuuuuus, aké to lieky jej dávali, že sa jej TOTO snívalo?????

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ty by si také chcela, že?? :DDD Ale myslím, že v tomto prípade sa tomu hovorí nedostatok sexu, i keď v Liamovom prípade, v tejto poviedke, to nehrozí :DDD

      Odstrániť