piatok 18. októbra 2013

Something About Me 4

FRIENDS

"Rodinu si nevyberieme, ale priateľov áno." Toto poznáme všetci a myslím, že všetci by sme mali byť s tým výberom spokojný, nie?? Veď predsa sa nespriatelíme s niekym kto je nám nesympatický. S niekým koho nemáme rady. S niekym kto nám nevyhovuje.

Každý z nás ma iný vkus. Či na oblečenie, hudbu alebo priateľov. Nie každému sa páči, s kým sa priatelíme, ale môj osobný názor je, že by mu to malo byť úplne jedno. Jednoducho je to moja vec, koho si za priateľa vyberiem. S kým chcem zdieľať svoje úspechy, šťastie alebo smútok. Komu sa rozhodnem dôverovať. 

Neviem ako si vyberáte priateľov vy takže, ako si ich vyberáte?? Podľa čoho sa rozhodujte, že práve s týmto / s touto sa chcete priateliť?? Práve s touto/ týmto chcete tráviť svoj voľný čas, zdieľať svoje problémy a  úspechy?? 

Ak sa mám priznať, tak nemám nejaké špeciálne kategórie, podľa ktorých by som si vyberala priateľov. Jednoducho kto mi je sympatický, s kým sa dá dobre pokecať, dobre zasmiať a tak, tak s tým sa spriatelím. 

Moja BFF Kika je moje zlatíčko. Moja láska, ktorá je tu vždy pre mňa. Poznám ju síce naozaj len tri úbohé roky, ale mám pocit, že to je celý život. Tie tri roky s ňou, boli, sú a aj budú tie najlepšie. Ona je východniarka, vlastne rusinka (keď mala 13, ja 14, tak sa presťahovala z východu tuto k nám do mesta), takže o zábavu je postarané. Stačí, keď začne blabotať to ta po východniarsky a ja odpoviem väčšinou, že: "Uhm, jasné." tak sa už kotúľame po zemi. Sme úplne odlišné, ale to je na tom to najlepšie. Je tu vždy pre mňa, tak ako je pre ňu. Dokáže ma rozosmiať a nemusí nič povedať. Jednoducho ju strašne ľúbim.

Kedysi dávnejšie som hovorila, že mám teoretický tri najlepšie kamarátky. Kiku, Tessie, spoluadminka, a zase Kiku. Lenže všetko sa to nejako skomolilo, ľudia sa menia a mne už ostala len Kika. Tá posledná Kika. Je zvláštne, že ju poznám len tri roky a najlepšou kamarátkou je dva roky. Zvláštne na tom je, že Kiku, tá prvá, a Tessie poznám už dvanásť rokou, spolu sme chodili do škôlky, na základku a dokonca s Tessie chodíme aj na tú istú strednú, ale to najlepšie kamarátstvo nám nevydržalo. Ale ako som už spomenula, ľudia sa menia a asi to na tom zanechalo následky. Samozrejme, stále sa spolu bavíme, občas ideme von, ale už si nehovoríme tie tajomstvá ako kedysi. Nehovoríme spolu o svojich problémoch ako kedysi. Nezdieľame spolu tie naše maličké úspechy či v škole alebo v živote ako kedysi. Či mi to chýba?? Samozrejme, ale akosi to už nevieme poriadne zlepiť dokopy. Predsa sa hovorí, že priateľstvo je ako nitka. Keď sa roztrhne dá sa zviazať, ale uzol zostane.

taká krásna oddychovka :))

- tak ďalšia časť o mne :)) snáď sa páči :)) cez víkend asi pribudnú ďalšie dve, keďže tie jednodielky asi fakt nestíham dopísať a toto už mám dopísané :)) dúfam, že sa tešíte na pondelok :)) na novú story :)) lebo ja strašne a budem sa modliť, aby sa vám páčila :)) a inak ako výkendujete? ja som dostala svoju vec, takže idem relaxovať do vyhriatej postielky :)) Kate
P.S.: Sú tu nejaký fanúšikovia TVD?? Určite sú :)) Videli ste už novú časť?? Ja hej a som normálne skapala z tej poslednej Stefan-ovej vety: "Ja fakt netuším kto ste ľudia."

2 komentáre:

  1. mne sa to hrozne páči! prepáč, že som nekomentovala moc v poslednom čase, ale mala som toho hrozne veľa do školy a som tak unavená, že... víkendujem zatiaľ celkom dobre, konečne voľno :) a ty ako? Samozrejme, že sa tešíme!! :3 Michelle xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. samozřejmě že se líbí :33 s tim výběrem přátel to mám úplně stejně jako ty :)) víkenduju v pohodě.:) akorát zejtra musím brzo vstávat,protože jedu se školou do Osvětimi :// :) a ty jak? taky pohodička? :)) a na novou story se těším :33

    OdpovedaťOdstrániť